onsdag 16. september 2009

Be patient

For noen år siden var det mange som gikk rundt med en populær button i USA med bokstavene "PBPGISFWMY". Det sto for "Please Be Patient, God Is Not Finished With Me Yet".


Vær tålmodig, Gud har det aldri travelt. Hans timeplan er sjelden det samme som min og din.
Det kan vi se tydelig i Bibelen, hvor Gud bruker lang tid på å forberede mennesker som Han har utvalgt. Blant annet Moses som Han brukte 80 år på å forberede + 40 år i ørkenen. Det kan æ tenke mæ var en utholdenthetstest for Moses.



Det tar rett og slett tid å bli moden. Mange ganger når man er i en utvikling hvor Den Hellige Ånd hele tiden vil lære oss ting, så kan det være ufattelig tungt.


Den Hellige Ånd minner oss om ting vi må gjøre, som vi mange ganger ikke vil, ikke orker eller ikke gidder. Og i de tidene hvor det er veldig tungt, må man bare se på det fra et annet perspektiv. Da har man bare "voksesmerter". Å bli moden for Guds kall over ditt liv, skjer ikke over natten. Åndelig vekst tar tid, i likhet med fysisk vekst.

Forresten, nå nærmer det seg jul.......... Eller for meg, føles det mange ganger som om det nærmer seg jul hele året. For det jeg forbinder med jula, er jo at det er kaldt. Å æ fryser jo himla mye heile tia, nesten alltid.. Jaja!!

1 kommentar:

Siri Øksendal sa...

Så sant, så sant! Morro å lese bloggen din :) Veldig mye bra!
Gud velsigne deg!