onsdag 16. september 2009

Vi som er gla i å seile...

SEILTUR
Søndag. Gode venner. Sol. Varme klær. Nugatti med skive. MER nugatti med litt skive. Jarle Waldemar musikk. Vann. Latter. Gode samtaler...usw....

Werner så vi plutselig i Høllen når vi var innom for å kjøpe is, så vi spurte om han ville være med, noe han veldig gjerne ville. Han ville helst hoppe uti vannet for å komme sæ opp i seilbåten, for å ta sin andre dukkert den dagen.. heh.. Werner har mange historier å fortelle og mye han har opplevd. Utrolig spennende å høre!!!!!

Maria og Cynthia fant seg en god dress som de plutselig fant ut av at de BEGGE TO ville oppi, noe de også klarte å gjennomføre.. Utroooolig vittig... HERLIGHET!! Gode jenter.! Annka stilte opp med iskaffe og kiwi reklame uniform!!

Himla herlig det er å seile. Seile med vinden. Litt skummelt også når båten er heilt på skakka, men litt action må man jo tåle og VANN også. Alle tåler vann, vi har jo trossalt klart å ligge i en mage full av vann i 9 måneder. (eller 8 måneder for min del).

Men selvom kulda tikker litt inn, så er jo sola og varme klær her fortsatt, noe vi satt veldig pris på på søndag. Herlig var det hvertfall på seiltur. Gøy at du au Maren blei med....

ALLE BILDENE fra turen, kan du se på mitt nettalbum;
http://picasaweb.google.no/trinetufteland/Seiltur#

2 kommentarer:

Victoria sa...

KOS !! :)

JomfruMaria! sa...

Åjadda, dette husker æ!
Utrolig koselig, mye latterkrampe på begynnelsen for å si det sånn ;)